Over LOU

In augustus 2022 heb ik LOU geopend, een toffe kinderschoenenwinkel in centrum Leuven met creatieve en kwaliteitsvolle kinderschoenen met merken zoals Ocra, Naturino, Blundstone en Angulus.

Een leuke extra bij LOU zijn de Stapelstein stapelstenen, de knikkerbaan en de photobooth waar je na het uitzoeken van een paar kinderschoenen een foto kan maken als aandenken.

Het idee om mijn eigen kinderschoenenwinkel te openen is ontstaan bij mijn eerste echte vakantiejob in een kinderschoenwinkel. Ik vond het altijd heel leuk om met de kindjes mee op zoek te gaan naar hun lievelingsschoen. Toen ik bij het BAAS-traject van Leuven (het project van de Stad Leuven dat jongeren tussen 18 en 28 jaar ondersteunt bij de uitwerking van hun eigen (business)idee) geselecteerd werd voor verdere persoonlijke begeleiding, heb ik besloten om de sprong te wagen en er volledig voor te gaan.

 
Ben je op zoek naar een eerste schoentje, schoenen voor het nieuwe seizoen of voor een speciale gelegenheid? Ik help je heel graag verder!

 
Hopelijk tot binnenkort!

Julie